BéLA'S EETHUIS

BéLA'S EETHUIS Lunch restaurant & broodjeszaak

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 47 beoordelingen
3 mei 2019 om 20:15 Was prima eten
12 apr 2019 om 14:32 Broodjes een beetje klef, maar opzich prima vrijdagmiddag lunch
8 dec 2018 om 15:17 Erg tevreden !!
20 nov 2018 om 16:38 Hamburger was helemaal nat en leek maar op elkaar gekwakt
6 nov 2018 om 17:31 Heerlijk gegeten!!!
24 okt 2018 om 14:32 Ontzettend lekker eten en snel. Betaalbare prijzen
2 aug 2018 om 15:42 Werd misselijk vd geur, het stonk werkelijk. Ik heb het linea recta in prullenbak weg gegooid. Broodje met zalm was werkelijk te smerig , leek net alsof het binnen 1 sec was voorbereid. Nog steeds misselijk als ik eraan denk.
27 mrt 2018 om 12:58 het was super en we gaan zeker weer bestellen als we de tijd hebben!!!
3 mrt 2018 om 3:15 Super kwaliteit en super beoordeling. Nog nooit een tosti gehad die bij bezorging nog zo lekker was als hier! 1 tip tho, de kruidenkaas op het broodje zalm heeft naar mijn mening teveel knoflook. Een iets neutralere kruidenkaas zou denk ik beter zijn.
13 dec 2017 om 15:18 Bij sommige broodjes misten een aantal hoofdingrediënten (of zeer beperkt toegevoegd). In het algemeen hadden de broodjes een karige uitstraling.
11 dec 2017 om 9:30 Had ruim voor tijd besteld waardoor de bezorgtijd exact uitkwam. Warme produkten nog warm. Ik zou alleen wanneer er een kroket op stokbrood besteld wordt 2 kroketten op het broodje leveren. Gaan hier zeker vaker bestellen.
1 dec 2017 om 12:13 Levertijd was erg goed. All American burger was matig en had ongewilde champignons.