BéLA'S EETHUIS

BéLA'S EETHUIS Lunch restaurant & broodjeszaak

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 49 beoordelingen
7 dec 2019 om 17:03 Eten was goed, jammer dat het tasje en de verpakking sterk naar nicotine rook. kettingroker is je eigen keuze maar zodra het met eten in contact komt dan liever ander personeel. Opgesloten auto en veel paffen dan krijg je dit. Laatste keer geweest voormij
16 nov 2019 om 14:37 Meer dan een uur moeten wachten. De broodjes waren zompig en de tas waar de broodjes inzaten stonk naar sigaretten. Niet voor herhaling vatbaar.
3 mei 2019 om 20:15 Was prima eten
12 apr 2019 om 14:32 Broodjes een beetje klef, maar opzich prima vrijdagmiddag lunch
8 dec 2018 om 15:17 Erg tevreden !!
20 nov 2018 om 16:38 Hamburger was helemaal nat en leek maar op elkaar gekwakt
6 nov 2018 om 17:31 Heerlijk gegeten!!!
24 okt 2018 om 14:32 Ontzettend lekker eten en snel. Betaalbare prijzen
2 aug 2018 om 15:42 Werd misselijk vd geur, het stonk werkelijk. Ik heb het linea recta in prullenbak weg gegooid. Broodje met zalm was werkelijk te smerig , leek net alsof het binnen 1 sec was voorbereid. Nog steeds misselijk als ik eraan denk.
27 mrt 2018 om 12:58 het was super en we gaan zeker weer bestellen als we de tijd hebben!!!
3 mrt 2018 om 3:15 Super kwaliteit en super beoordeling. Nog nooit een tosti gehad die bij bezorging nog zo lekker was als hier! 1 tip tho, de kruidenkaas op het broodje zalm heeft naar mijn mening teveel knoflook. Een iets neutralere kruidenkaas zou denk ik beter zijn.
13 dec 2017 om 15:18 Bij sommige broodjes misten een aantal hoofdingrediënten (of zeer beperkt toegevoegd). In het algemeen hadden de broodjes een karige uitstraling.